måndag 1 oktober 2012

Måndag morgon

I dag har Frida påbörjat sin resa mot Bali även om hon tar omvägen över Trondheim och firmafest. I morgon flyger hon vidare till Stockholm för att sammanstråla med Patrik som tog flyget med Sickan som ska bo hos "farmor och farfar" under Fridas och Patriks vistelse på Bali. Härligt med semester efter allt arbetande. Njut och ha det skönt!
Själv har jag tillbringat dagen i Ängelholm. Försöker lära mig ett nytt personaldatasystem. Vi får väl se hur det ska gå med det. Väl hemma har vi  ägnat en del tid med att googla och diskuterat hur vår nya öppna spis ska se ut i köket i Frankrike. Den ska innehålla en insats. Det ungefär vad vi kommit fram till. Äntligen har Bontoux, vår hantverkare vaknat till liv igen.
Pappa funderar på sin födelsedag och vet varken ut eller in. Just nu lutar det åt skidåkning, men tråkigt nog kommer nog inte Frida kunna följa med eftersom hon måste jobba.
I dag har jag varit på någon slags stretchpass som heter FBS, full Body Stretch, Herregud jag trodde vissa kroppsdelar skulle trilla av. Undrar hur det ska kännas i morgon.
Har också skickat ett litet paket till Bryssel. Just wait and see!
Mormor ringde väldigt sent i går kväll och undrade om Elin mår bra. Hon saknar din blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar