onsdag 3 oktober 2012

På väg


Hälsning från Mamma 26 år och Pappa 32 ( mars-85)

Frida med fästeman är nu äntligen på väg på deras efterlängtade semester. Låter härligt med sand, vajande palmer och häligt ljummet badvatten. Vi önskar er en fantastisk resa och längtar redan efter att se alla bilder.
Flygresan blir lång, 18 timmar.
Elin verkar vara nöjd i Bryssel, kul med bilderna från Brugge. Vi undra vem är vem på bilderna? Det är vilda gissninga här hemma, men Tuuli låter lite åt finska hållet och då gissade vi på den ljusa tjejen. Rätt eller fel?
Här hemma har mörkret sänkt sig över byn och Bamse med vänner sover. Vi har precis ätit spaghetti i skenet av stearinljus. En vanlig onsdagkväll med vanligt vatten till maten.
Nu tycker pappa att det är dags för lite äppelkaka med vaniljglass.........ja jag håller med dig Frida. Det är för mycket efterätt.
I natt ska jag sova gott när jag vet att Frida och Patrik kommit i väg (tidsoptimister) mot semestern och Sickan har det bra i Täby ( förstår han dialekten ?). Det var lite rörigt med alla obesvarade telefonsamtal och hela tiden trodde jag att vi skulle missa att önska Frida en trevlig resa, men vi fixade det och Frida lät nöjd och glad på avresedagen.

Ja.........skit samma, hit med lite go´äppelkaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar