lördag 6 oktober 2012

Utfärd

Vi skulle äntligen åka på utfärd. Att få pappa att åka till Köpenhamn krävde lite övertalning, men det gick till slut. Vi skulle ta bussen från Viken och väntade och väntade. Ingen bra början. Philip och Jacob kom körande förbi och vinkade glatt och där stod vi snopet kvar och väntade. Hade vi fått åka hade restiden blivit väldigt mycket kortare. Philip nu ligger du risigt till, din chef är sur på dig! När bussen äntligen kom kraftigt försenad körde den i väldigt låg hastighet och orkade knappt uppför Kristinelundsbacken. När vi äntligen nått Berga fick vi byta buss och när vi  kom fram till Knutpunkten var kön till biljettluckan så lång att vi missade båten. Inte lätt att hålla humöret uppe på Pappa. Vi nådde Köpenhamn vid tolv efter en resa på 3 timmar! Självklart börjar det ösregna så fort vi lämnat tåget.
Det fick bli inside shopping, Illum och Magasin. Därefter en fantastisk lunch på Café Europa.

Danska "smörrebröd"



Det blev inte mycket shoppat, en nyckelring och en bukett blommor. Nyckelringen är från disneyaffären, ja du gissade rätt Elin, det är en nyckelring med många små mussehuvuden på. Det kändes lite nostalgiskt att gå in i disneyaffären. Vid sådana tillfällen blir det mamma/pappa - barnlängtan.
Det var allt vi lyckades handla. Vi fick köpa vin för våra danska pengar på färjan hem. Vi hade lite mer tur med kollektivtrafiken på vägen hem. Väl hemma blev det pizza från Prego och Ripasso från båten.
Roligt att Nattis och Isabella är hos dig Elin. Verkar spännande att få besöka EU parlamentet.
Mormor ringde och var orolig över att varken Frida eller Elin skrivit på sina bloggar. Ingen kommentar!!
 Nu är hon säkert vid gott mod igen när ni båda uppfyllt bloggkvoten, men snälla vänta inte för lännge tills nästa gång.
 Låter härligt att sträcka ut sig på stranden och bara slappa. Vaxning av bikinilinje rekommenderas innan avfärd och snälla låt alla vespor och mopeder stå stilla.
Själv är jag befriad från alla tankar på bikinilinjer. Vädret inbjuder inte till bikini i Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar